AIBC Media

AIBC Media

AIBC Media is a book distributing and publishing ministry under Agape International Baptist Church.

Erottelukyky lowres

EROTTELUKYKY:
HENGELLINEN ELOONJÄÄNTI KRIISISSÄ OLEVALLE SEURAKUNNALLE

Free booklet

Released: 2020
Original title: Discernment: Spiritual Survival for a Church in Crisis
Booklet: 16 pages
Language: Finnish
Free booklet, contact us to get a copy.

EROTTELUKYKY: HENGELLINEN ELOONJÄÄNTI KRIISISSÄ OLEVALLE SEURAKUNNALLE

Loputon on sellaisten kirjojen ja seminaarien tuottaminen, jotka antavat oletettavasti hyviä neuvoja suhteisiin, tunneongelmiin, hengelliseen kasvuun ja seurakunnan johtajuuteen saavat sinut mahdollisesti kysymään, “Mistä tiedän, ketä voin kuunnella?”

Jotkut saattavat vastata, että vähemmän kriittinen henki tekisi sinulle hyvää, mutta Raamattu väittää kysymyksesi olevan perusteltu ja elintärkeä. Tästä kirjasesta Erottelukyky: Hengellinen eloonjäänti kriisissä olevalle seurakunnalle opit, miksi monessa seurakunnassa on puute kyvystä erottaa totuus erheestä. Löydät myös käytännöllisiä, raamatullisia tapoja erottelukykysi terävöittämiseen.


Millainen on terve seurakunta poster lowres

MILLAINEN ON TERVE SEURAKUNTA?

15 €

Released: 2018
Original title: What is a Healthy Church?
Softcover: 151 pages
Language: Finnish
Publisher: Agape kansainvälinen seurakuntayhdistys ry
Where to buy the book? At Five Solas Reformation conference or by contacting info@agapechurch.fi

MILLAINEN ON IHANNESEURAKUNTA JA MISTÄ SEN TUNNISTAA?

Miten ihanneseurakunta eroaa toisista seurakunnista? Miten sen toiminta eroaa muista, varsinkin yhteiskunnassa? Harva meistä tietää, miten näihin kysymyksiin tulisi vastata, vaikka meillä saattaa olla aavistus. Tämän kirjan luettuasi, sinulla on parempi vastaus.

Kirjoittaja Mark Dever pyrkii auttamaan uskovia tunnistamaan terveen seurakunnan ominaispiirteet, joita ovat muun muassa selittävä saarnaaminen, raamatullinen oppi ja evankeliumin oikea ymmärtäminen. Dever myös haastaa meidät kehittämään näitä tunnusmerkkejä omissa seurakunnissamme. Seuraamalla Uuden testamentin kirjoittajien esimerkkiä ja osoittamalla sanansa seurakunnan jäsenille, pastoreista tavallisiin penkinkuluttajiin, Dever haastaa kaikki uskovat tekemään oman osuutensa paikallisen seurakunnan ylläpitämiseen. Terveen seurakunnan merkit -kirja tarjoaa ajattomia totuuksia ja käytännöllisiä periaatteita, kuinka toteuttaa Jumalan meille antamat roolit Kristuksen ruumiin hyväksi.