AIBC Media

AIBC Media

AIBC Media julkaisee ja jakelee kirjoja Agape International Baptist Churchin toimesta.

Erottelukyky lowres

EROTTELUKYKY:
HENGELLINEN ELOONJÄÄNTI KRIISISSÄ OLEVALLE SEURAKUNNALLE

Ilmainen kirjanen

Julkaisuvuosi: 2020
Alkuperäinen teos: Discernment: Spiritual Survival for a Church in Crisis
Kirjanen: 16 sivua
Kieli: suomi
Ilmainen kirjanen, ole meihin yhteydessä saadaksesi kopion.

EROTTELUKYKY: HENGELLINEN ELOONJÄÄNTI KRIISISSÄ OLEVALLE SEURAKUNNALLE

Loputon on sellaisten kirjojen ja seminaarien tuottaminen, jotka antavat oletettavasti hyviä neuvoja suhteisiin, tunneongelmiin, hengelliseen kasvuun ja seurakunnan johtajuuteen saavat sinut mahdollisesti kysymään, “Mistä tiedän, ketä voin kuunnella?”

Jotkut saattavat vastata, että vähemmän kriittinen henki tekisi sinulle hyvää, mutta Raamattu väittää kysymyksesi olevan perusteltu ja elintärkeä. Tästä kirjasesta Erottelukyky: Hengellinen eloonjäänti kriisissä olevalle seurakunnalle opit, miksi monessa seurakunnassa on puute kyvystä erottaa totuus erheestä. Löydät myös käytännöllisiä, raamatullisia tapoja erottelukykysi terävöittämiseen.


Millainen on terve seurakunta poster lowres

MILLAINEN ON TERVE SEURAKUNTA?

15 €

Julkaisuvuosi: 2018
Alkuperäinen teos: What is a Healthy Church?
Pehmeäkantinen: 151 sivua
Kieli: suomi
Julkaisija: Agape kansainvälinen seurakuntayhdistys ry
Mistä kirjan voi ostaa? Five Solas Reformation -konferensissa tai olemassa meihin yhteydessä sähköpostitse: info@agapechurch.fi

MILLAINEN ON IHANNESEURAKUNTA JA MISTÄ SEN TUNNISTAA?

Miten ihanneseurakunta eroaa toisista seurakunnista? Miten sen toiminta eroaa muista, varsinkin yhteiskunnassa? Harva meistä tietää, miten näihin kysymyksiin tulisi vastata, vaikka meillä saattaa olla aavistus. Tämän kirjan luettuasi, sinulla on parempi vastaus.

Kirjoittaja Mark Dever pyrkii auttamaan uskovia tunnistamaan terveen seurakunnan ominaispiirteet, joita ovat muun muassa selittävä saarnaaminen, raamatullinen oppi ja evankeliumin oikea ymmärtäminen. Dever myös haastaa meidät kehittämään näitä tunnusmerkkejä omissa seurakunnissamme. Seuraamalla Uuden testamentin kirjoittajien esimerkkiä ja osoittamalla sanansa seurakunnan jäsenille, pastoreista tavallisiin penkinkuluttajiin, Dever haastaa kaikki uskovat tekemään oman osuutensa paikallisen seurakunnan ylläpitämiseen. Terveen seurakunnan merkit -kirja tarjoaa ajattomia totuuksia ja käytännöllisiä periaatteita, kuinka toteuttaa Jumalan meille antamat roolit Kristuksen ruumiin hyväksi.