Kutsu parannukseen

Kutsu parannukseen

 

JUMALA ON OIKEAMIELINEN LUOJA

Lue Raamatusta: 1 Moos. 1-2, Ps. 89, Ilm. 4

Alussa loi Jumala...

1. Moos. 1:1

Tästä kaikki alkaa. Raamattu kertoo, että Jumala on luonut sinut ja minut, universumin ja kaiken muun. Koska Jumala on Luojamme, hänellä on oikeus kertoa meille kuinka meidän tulee elää. Hän loi meidät rakastamaan, palvelemaan ja nauttimaan Hänen yhteydestään ikuisesti. Jumala on täydellisen pyhä ja oikeamielinen, mikä tarkoittaa, että Hän on täysin puhdas ja vihaa kaikkea pahaa.

 

IHMINEN ON SYNTINEN

Lue Raamatusta: Room. 5, 2. Tess. 1, 1. Joh. 1

Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme...

1. Joh. 1:8

Sen sijaan, että etsisimme Jumalaa ja rakastaisimme Häntä, olemme kaikki kapinoineet Häntä vastaan ja tehneet vääriä tekoja. Tämä asettaa meidät ikuisen rangaistuksen vaaraan, jonka me kaikki ansaitsemme Luojaamme vastaan tehtyjen syntiemme tähden. Jonain päivänä kuolemme kaikki ja joudumme vastaamaan Jumalalle jokaisesta pahasta ajatuksesta, sanasta ja teosta.

 

KRISTUS ON PELASTAJA

Lue Raamatusta: Joh. 10, Matt. 28, Ap. t. 4

Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa

Ap. t. 4:12

Tässä tulevat hyvät uutiset - evankeliumi. Vaikka olemme syntisiä ja ansaitsemme helvetin, on Jumala suuressa rakkaudessaan ja armossaan antanut meille Pelastajan, jonka kautta saamme anteeksi. Jumala lähetti Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, joka eli täydellisen elämän ja kuoli ristillä kärsi rangaistuksen kaikkien niiden puolesta, jotka kääntyvät ja uskovat Häneen. Kolme päivää myöhemmin hän nousi kuolleista, ja kukisti itse kuoleman.

 

KÄÄNTYMINEN & USKO

Lue Raamatusta: Joh. 3, Ap. t. 17, Ef. 2

Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi

Mark. 1:15

Miten tämä koskee meitä? Jumala käskee meitä kääntymään synnistämme ja luottamaan ainoastaan Kristukseen saadaksemme syntimme anteeksi ja pelastumaan. Jos käännymme Jumalan puoleen ja uskomme Herraan Jeesukseen ja siihen, mitä Hän on tehnyt, pelastumme ja synnymme uudesti uuteen ja ikuiseen elämään, Jumalan ja Luojamme yhteyteen. Tämä on todellakin hyvä uutinen!